On stage | door Lisa

On stage | door Lisa

hintersee, bergsee, mountains
Ik was 14, vrij verlegen, en wilde eens wat van mij laten horen. Ik houd en hield van muziek, maar je kon mij beter niet laten zingen. Schrijven was wél al mijn ding, en dat combineren met muziek levert iets op: rappen! En zo stond ik toendertijd op een podium op school, geheel met begeleiding. Daar vertelde ik wie ik was, wie ik ben. Hartstikke eng vond ik dat toen, maar toen werd het zaadje om mijn teksten te delen wel geplant. Nu doe ik dat nog steeds, al is het in een compleet andere vorm. En vind ik het niet meer zo eng😉.

Gedichten door Lisa

Sinds een jaar schrijf ik gedichten. Deze gaan vooral over hoe ik de wereld beleef. Zo kan ik de drukte in mijn hoofd goed gebruiken als inspiratie voor mijn gedichten.

Gerelateerde artikelen