Gastblogger Naomi

Gastblogger Naomi

hintersee, bergsee, mountains

Hoi lieve lezers!

Ik ben Naomi van den Hooff, 27 jaar en kom uit Amersfoort.
Hier woon ik samen met mijn lieve man Joshua.
De meeste zullen mij wel kennen van mijn instagramaccount: @autismemeisje_naomi.

De officiële diagnose

Mijn officiële diagnose heb ik gekregen toen ik 26 jaar oud was gekregen (begin 2022). Hiervoor heb ik op mijn 13/14e jaar de diagnose PDD-NOS gekregen, deze variant bestaat tegenwoordig niet meer. Maar vroeger had je nog wel eens verschillende namen voor autisme die je las of hoorde via verschillende mensen.

Ik heb een lange weg moeten afleggen voor de juiste diagnose en de juiste therapie. 

Dit is eindelijk gelukt na een aantal jaar en nu ik weet dat het autisme is, ben ik veel meer mijzelf geworden en leer ik mijzelf steeds beter kennen.

Een kijkje in mijn leven

Ik ben sinds mijn diagnose autisme begonnen met mijn verhaal te delen op Instagram. Dit doe ik met alle liefde en krijg ook veel liefde terug van iedereen.

Hierdoor heb ik steeds meer energie om nóg meer te delen en een uniek kijkje in mijn leven te geven.

Waar ik echt blij van word..

Waar ik echt blij van word, is wanneer ik mijn creatieve ei kwijt kan. Nieuwe dingen proberen en echt iets maken waar ik erg trots op ben. Zo maak ik met Joshua verschillende dingen rondom het spel Dungeons&Dragons en daar zal ik af en toe ook iets over schrijven. Dit is iets wat nu steeds meer wordt gedaan en het is erg leuk om te doen. Ik raak mijzelf ook altijd kwijt in deze hobby.

Bloggen

Nu ik ook mag gaan bloggen voor Wereld van Autisme is dat helemaal geweldig!

De bedoeling is om maandelijks jullie mee te nemen in wat autisme voor mij is en waar ik tegenaan loop en hoe ik dit oplos. Ik ben zelf altijd vrolijk, maar kom ook dingen tegen die misschien wat minder leuk zijn. Hier haal ik wel weer energie uit en er komen dan steeds weer creatieve oplossingen. Ook zal ik vertellen wat ik allemaal gedaan heb voordat ik de diagnose autisme kreeg. 

Mijn verhaal op Instagram

Op mijn Instagramaccount neem ik je ook mee in mijn zoektocht naar wie ik ben met de diagnose autisme en laat ik zien dat je ondanks je autisme ook aan het werk kan gaan. Hier zijn allerlei oplossingen voor en ik zal mijn ervaring delen met mijn zelfgekozen jobcoach en ik zal ook wat meer delen over mijn getrouwde leven.
Het is niet altijd makkelijk maar niet onmogelijk en Joshua en ik hebben juist heel veel aan elkaar.

Mochten er vragen zijn, stel ze gerust en mocht je denken ‘ik wil Naomi wat beter leren kennen’, neem gerust een kijkje op mijn Instagram.

Blogs door Naomi

”Ik deel graag mijn ervaringen en doorbreek verschillende taboes! Dus wil je hier meer over weten of ben je benieuwd hoe ik dit doe volg mij gerust op mijn instagramaccount.”

Gerelateerde artikelen