Gastblogger Bram

Gastblogger Bram

hintersee, bergsee, mountains

Hoi Allemaal! Mijn naam is Bram, ben 28 jaar oud en werkzaam als personal trainer. En nu hoor ik je al denken; personal trainer? Is dat niet een beroep waar je continu contact hebt met mensen, mensen moet aanraken en praatjes over het weer en het weekend moet hebben? Dat klopt, ik vertel je graag wat meer over mij en hoe ik bij dat beroep terecht ben gekomen.

Bram

Diagnose

Op mijn 13de werd de diagnose autisme bij me gesteld. De jaren die volgen waren een constante worsteling met mezelf en de wereld om mij heen. Wat zich zowel fysiek als mentaal uitte. Al die tijd had ik mij er tegen verzet en wou ik er niks van weten.

Totdat ik mijn passie ontdekte; het menselijk lichaam.

Ik begon te begrijpen waarom dingen gebeurden en hoe de complexe systemen in ons lichaam werken. Het gaf me een dieper inzicht in mijn eigen situatie en waarom bepaalde dingen voor mij moeizamer verliepen dan voor anderen.

Als een puzzel die langzaam in elkaar viel, opende deze ontdekking een wereld van begrip en zelfacceptatie.

Vervolg educatie

Sindsdien heb ik alles verslonden wat ik kon vinden over het optimaliseren van de menselijke gezondheid. Van boeken, cursussen, videotraining, opleidingen en meer. Hiervoor heb ik de hele wereld over gereisd en daarnaast heb ik mijn eigen personal training studio opgezet. In deze studio heb ik tientallen mensen mogen helpen om hun gezondheid te verbeteren.

Ik vond een zekere balans in mijn lichaam en leven terug en gun dit nu dan ook ieder ander, want het leven is te kort om op zoek te gaan naar antwoorden, terwijl anderen dat pad al voor je bewandeld hebben.

Gastblogger voor Wereld van Autisme

Met alle liefde deel ik nu mijn opgedane kennis om anderen met autisme te helpen hun gezondheid te optimaliseren. Er zullen altijd ups en downs zijn, maar ik geloof dat hoe beter je begrijpt hoe dingen in elkaar steken, des te beter je hierop kunt inspelen.

Maandelijks zal ik dan ook een gezondheidsartikel schrijven over uiteenlopende onderwerpen op gezondheidsgebied. Heb je een specifiek onderwerp in gedachten of heb je vragen? Dan mag je mij altijd een berichtje sturen via Instagram.

Ik wil je dan ook alvast bedanken om samen deze reis aan te gaan naar optimale gezondheid en bewustwording van datgene waartoe jij allemaal toe in staat bent.

Blogs door Bram

Bram is personal trainer en helpt mensen met autisme hun gezondheid te verbeteren. Hij schrijft maandelijks voor Wereld van Autisme een gastblog op gezondheidsgebied.

Gerelateerde artikelen