Over dichter: Ronald

Over dichter: Ronald

hintersee, bergsee, mountains

Hé hoi,

Mijn naam is Ronald van Stroe. 28 jaar. Ik schrijf over mijn ervaring met overprikkeling, mijn depressieve momenten, mijn van-de-hak-op-de-tak fantasie en mijn neiging om alles doorgaans te overdenken.

Schrijven helpt mij bij het verwerken van verandering en de aanhoudende sterke emoties die daarmee gepaard gaan. Ik heb mogen genieten van een Creative Writing studie, waar ik les kreeg van Erik Jan Harmens, Tsead Bruinja, Els Moors, en vele andere schrijvers.

Zowel mijn partner, zus, vrienden, huisarts, therapeut, en ikzelf vermoeden dat ik autisme heb. Een officiële diagnose laat helaas op zich wachten vanwege de lange wachtlijsten.

Mijn voornaamste interesses zijn Dungeons & Dragons, bordspellen spelen en bordspellen ontwerpen, werelden bouwen, absurde ervaringen ondergaan, persoonlijke gesprekken voeren en wandelen in natuurgebieden.

Gedichten door Ronald

Voor meer blogs en gedichten: