Over dichter: Marianne

Over dichter: Marianne

hintersee, bergsee, mountains
Mijn naam is Marianne. Ik ben 25 jaar en heb mijn autismediagnose nu 2 jaar. Met de diagnose viel veel op zijn plek en begon ik in te zien dat ik heel hard werkte om in het ‘normale’ plaatje te passen. Ik maskeerde me een slag in de rondte, zonder dit te beseffen. Nu is het voor mij tijd om uit te zoeken hoe ik mijn dromen na ga jagen, zonder mezelf te pakken te hebben met overvraging. Het is een zoektocht naar balans. 
Schrijven is voor mij altijd een uitlaatklep geweest en het dichten heb ik onlangs weer opgepakt. In schrijven kom ik altijd weer thuis, orden ik de drukte in mijn hoofd en ontspan ik. 
 
Naast schrijven ben ik gek op lezen. Ik recenseer boeken op mijn Instagram @Mybookishcastle. Ik lees o.a. over autisme, zowel fictie als non-fictie. Ik ben van plan langzaam maar zeker ook meer over mijn leven met autisme te delen op Instagram. Dit ga ik nu dus sowieso doen door middel van gedichten hier. Ik ben dankbaar voor de kans om mijn geschreven woord hier te mogen delen en verheug me op het schrijven.
 
Liefs, Marianne

Gedichten door Marianne

Schrijven is voor mij altijd een uitlaatklep geweest en het dichten heb ik onlangs weer opgepakt. In schrijven kom ik altijd weer thuis, orden ik de drukte in mijn hoofd en ontspan ik. 

Gerelateerde artikelen