Over dichter: Laurien

Over dichter: Laurien

hintersee, bergsee, mountains

Ik ben Laurien, nu 34 jaar en wonend in Wijchen. Ik woon samen met mijn man, 2 jonge kindjes, een hond en een kat. Sinds mijn 19de heb ik mijn autisme-diagnose.

Mijn hele leven heb ik me al anders gevoeld. Het idee gehad dat ik me meer moest aanpassen dan de rest. Dat ik meer energie verloor in dagelijkse dingen en sociale contacten stiekem gewoon lastig vond.

Op mijn 19e kreeg ik een diagnose autisme en vond ik een handleiding voor mijn zijn. Hierdoor is het allemaal een stuk begrijpelijker geworden.

Na een lange zoektocht naar mezelf, ben ik nu helemaal goed op weg.
Ik werk als zorgbegeleider op speciaal basisonderwijs, geef presentaties over autisme, begeleid soms kinderen ook ambulant en schrijf sinds kort gedichten en verhalen over dingen die ik binnen mijn autisme mee maak.

Kortom, een bevlogen ervaringsdeskundige.

Gedichten door Laurien

Laurien schrijf sinds kort gedichten en verhalen over dingen die zij binnen autisme mee maakt.

Gerelateerde artikelen