Over dichter: Karen

Over dichter: Karen

hintersee, bergsee, mountains
Mijn naam is Karen en ik kreeg mijn diagnose ASS nog maar pas geleden op mijn 32ste te horen. In eerste instantie een opluchting, een verklaring voor een hoop momenten uit mijn verleden. 
Ik heb veel diagnoses gehad in mijn verleden: van depressies, paniek- en angststoornis tot dwangneurose etc. Daarin voelde ik mij nooit ‘thuis’; ik voelde mij anders en onbegrepen en had veel moeite met de maatschappij en het sociale leven.
 
Helaas ging nu ook de opluchting snel over naar een moeilijke zoektocht. Wie ben ik, wat kan ik, waar sta ik in deze maatschappij. Ik heb autisme, ik ben autist en dat accepteren en te omarmen is mijn volgende stap.
 
Ik hoop door een creatieve zoek toch mijzelf te gaan vinden en mijn levensvragen te beantwoorden. Ondanks alles heb ik er alle vertrouwen in en hoop mij snel vertrouwelijk te voelen met mijzelf!

Gedichten door Karen

Karen schrijft gedichten over haar eigen leven met autisme. Karen is momenteel op een creatieve zoektocht naar haarzelf en deelt daarin graag haar eigen gedachtes, gevoelens uit eigen ervaring.