Over dichter: Evi-Anne

Over dichter: Evi-Anne

hintersee, bergsee, mountains

Ik ben Evi-Anne, 17 jaar en je kan mij kennen van mijn blog @eefsautiblog op Instagram én als gast-blogger op Wereld van Autisme.

Ik dicht omdat ik mijn gevoelens kwijt kan en het uit mijn hoofd kan zetten. Bovendien is het een van mijn speciale interesses, ik doe het wanneer en waar het maar kan! Super tof dat ik het nu met de wereld kan delen. Ik hoop dat mensen hier (h)erkenning uithalen, zich dan wat minder alleen voelen!

Ik schrijf over alles wat er in mijn leven gebeurd. Je zult dan ook diverse onderwerpen voorbij zien komen! Voorbeelden hiervan zijn: autistische burn-out, depressie & overprikkeling.

Wil je meer lezen over mij? Check zeker even mijn gast-blog onder het kopje “verhalen en blogs”. Hier post ik regelmatig. Ook kan je mijn Instagram account checken, hier praat ik ook wat meer over mijn dagelijks leven.

Veel leesplezier!

Veel liefs,
Evi-Anne

Gedichten door Evi-Anne

Evi-Anne dicht over diverse onderwerpen. Dichten is één van haar speciale interesses en ze houd er dan ook van om creatief bezig te zijn.
 

Gerelateerde artikelen