Over dichter: Christine

Over dichter: Christine

hintersee, bergsee, mountains

Hoi! Ik ben Christine. Getrouwd met mijn highschoollover, moeder van twee heerlijke kinderen en ook een beetje van ons oude poezenbeest. Ik houd van fotograferen, fotobewerking en spelletjes spelen en mijn overdenkende, creatieve brein is altijd druk in beweging. 

Ik ben pas op mijn 41e gediagnosticeerd met autisme. Dat had niemand zien aankomen, want ik pas niet in ‘het plaatje’. Voor mij voelde het echter als thuiskomen. Het gaf heel veel verklaring en dus rust. Nu geef ik mijn volgers op Instagram een kijkje in mijn hoofd, om hopelijk herkenning te kunnen bieden. Ik vond dat onder andere bij Wereld van Autisme en dat was voor mij heel waardevol. 

Gedichten door Christine

Christine geeft anderen een kijkje in haar hoofd, om hopelijk herkenning te kunnen bieden.

Gerelateerde artikelen