Mijn kermis | door Lisa

Mijn kermis | door Lisa

hintersee, bergsee, mountains
Dit gedicht is gebaseerd op wat er zich in mijn hoofd soms afspeelt. Ik hou helemaal niet van de kermis zoals iedereen hem wel kent, maar eigenlijk is het in mijn hoofd ook weleens kermis.
 
Als ik een drukke dag heb, dan stapelen de gedachten zich op in mijn hoofd. Ze draaien rond en gebeurtenissen uit het verleden komen dan ook weer omhoog. Ze liggen voor het grijpen, en soms vind ik het dan wel leuk om even in mijn gedachten rond te dwalen. Dat maakt dat ik mijn eigen kermis ergens ook wel fijn kan vinden 🙂

Gedichten door Lisa

Sinds een jaar schrijf ik gedichten. Deze gaan vooral over hoe ik de wereld beleef. Zo kan ik de drukte in mijn hoofd goed gebruiken als inspiratie voor mijn gedichten.

Gerelateerde artikelen