Levenslied | door Lisa

Levenslied | door Lisa

hintersee, bergsee, mountains
Na ruim 1,5 maand mocht ik weer samenkomen en spelen met mijn djembégroep. Daar keek ik al even naar uit!
 
Bij elkaar speel ik nu zo’n 3,5 jaar djembé (Afrikaanse percussie). Ik begon in groep 6 en eind groep 7 moest ik stoppen. Twee jaar geleden heb ik het weer opgepakt en ik krijg veel energie van de lessen. Dat wij samen mogen spelen klinkt niet alleen heel mooi, maar het is ook gezellig 😀
 
Tijdens het spelen kan ik mijn denken grotendeels uitschakelen. Ik heb even rust in mijn hoofd en kan vertrouwen op het ritme. En met een leeg hoofd is dit gedicht vlak na het spelen ontstaan.

Gedichten door Lisa

Sinds een jaar schrijf ik gedichten. Deze gaan vooral over hoe ik de wereld beleef. Zo kan ik de drukte in mijn hoofd goed gebruiken als inspiratie voor mijn gedichten.