Gastblogger: Dianel

Gastblogger: Dianel

hintersee, bergsee, mountains

Hoi! Ik ben Dianel Arends en ik ben 29 jaar. Ik heb de diagnose autisme gecombineerd met een ongespecifeerde depressieve stoornis, een ongespecifeerde eetstoornis en een obsessieve-compulsieve stoornis. Een enorme lijst wat ik probeer te combineren met mijn dagelijks bestaan. Soms gaat dat goed, soms wat minder. 

Mijn passies zijn schrijven, fotografie en ik ben een enorme dierenvriend. Ik hou enorm van lezen (je zou mijn enorme boekenkasten moeten zien), gamen en films en series kijken. Koken vind ik ook erg leuk, net als schilderen en tekenen. Een creatieve ziel, zullen we maar zeggen. Ik ben woonachtig in het mooie Amersfoort met mijn twee donderstenen Mango & Muis. Twee kattenbroertjes die mijn huis, maar nog vaker mijn hart op stelten zetten. Ik heb een relatie met mijn Peruaanse vriendin die in Madrid, Spanje woont. We zien elkaar gelukkig regelmatig. Ook ben ik dol op planten, Disney en wandelen in de natuur. 

Meer weten over de strubbelingen van een vrouwelijke autist van bijna 30? Vanaf augustus zal ik maandelijks mijn avonturen delen. 

Pure verhalen over hoe het is als laat gediagnosticeerde, die zich een weg probeert te vinden in de wereld die niet voor haar gemaakt is. Spannende, gênante, mooie en grappige momenten, je zou bijna denken dat ze “normaal” is 😉