Tips voor vakantie | door ASStrid

Tips voor vakantie | door ASStrid

hintersee, bergsee, mountains

Hoi allemaal. Ik ging afgelopen week op vakantie. Ik had er heel veel zin in, maar zag er ook tegenop. We hebben heerlijk gezwommen, zaten in een heel fijn huisje dat rust uitstraalde en geen sterke geur had. 

Ik heb voor jullie een aantal tips op een rijtje gezet die mij helpen als ik op vakantie ben:

Illustratie door ASStrid

1. Geur

Neem iets met je eigen geur mee. Ik neem altijd een klein kussentje mee waar ik aan kan ruiken. Ook neem ik altijd een geurkaars / diffuser mee, zodat mijn eigen geur in het huisje kan komen en ik het aan kan doen als ik overprikkeld ben.

2. Iets vertrouwds

Neem wat vertrouwde dingen van thuis mee. Denk bijvoorbeeld aan een knuffel, of iets wat je graag eet. Of een muziekboxje o.i.d.

3. Auti-spulletjes

Neem je auti-spulletjes mee. Ik neem altijd mijn verzwaringsdeken mee, m’n verzwaard oogmaskers, m’n koptelefoon en fidget toys.

4. Vermaak

Neem iets mee zodat je je kunt vermaken. Zo neem ik altijd m’n knutselspullen mee, dan heb ik altijd wat te doen.

Zet ‘m op! Liefs ASStrid

Blogs door ASStrid

Deze blog is geschreven door ASStrid. ASStrid schrijft een maandelijkse blog voor Wereld van Autisme. 

Volg ASStrid ook op Instagram 🙂 

Gerelateerde artikelen